Bare gået

Ugen er bare gået henover hovedet på mig. Jeg har været sløj, svimmel og træt, træt siden den behandling i mandags inklusiv en hovedpine af rang. Ingen lyst til noget som helst har jeg haft. Heldigvis ligger alle “mine” arrangementer her sidst i ugen og først i næste. Imorgen skal jeg have en behandling mere, så jeg er spændt på, hvad han så siger. Selve armen har det bedre, så det er den gode nyhed.

Jeg får styr på lidt hængepartier her. Ordnet nogen fotos, vasket lidt tøj, i går bagte jeg boller. Nu her har jeg en personlig hilsen, jeg skal have sendt med posten, og så skal jeg prøve at få gjort lidt rent og få et bad. Uhyggeligt, hvor hurtigt sådan en uge kan gå. Kan jeg overkomme det, er det meningen, at jeg skal til 2. omgang af 1st. Horse Grand Prix i Bernstorffsparken i morgen. Der er det dressuren. Det bliver så efter fyssen. Lørdag skulle jeg gerne nå en tur i stalden. Der har jeg ikke været hele ugen. Jeg har slet ingen steder været i det hele taget. Det går en anelse bedre i dag, så forhåbentlig lykkes det.