Fotofavorit: Peas And Carrots


Peas And Carrots efter sejren i Jockey Club Cup 30. april 2011

For dig ligner han muligvis bare endnu en hest. Og han er endnu en galophest vist her, men han er en ganske særlig en af slagsen. Han er en af de allerallerbedste sporten i Skandinavien nogensinde har set. Det i sig selv, er fantastisk, men hvad er endnu mere fantastisk, er at han fik en livstruende skade, blev opereret og kom tilbage. Han har nu løbet i flere år efter den skade og hvad er endnu mere fantastisk er, at han gør det nøjatigt lige så godt som før. Det er meget, meget sjældent det sker.

Så hvordan kan vi andet end juble, når denne kæmpestore hest, endnu engang finder et ekstra gear på sine helt usandsynligt lange ben og vinder – igen! Vi kan ikke andet, og det gør vi, og vi gjorde det også, da han vandt på Klampenborg senest i Jockey Club Cup. Selvom Peas And Carrots nu residerer i Sverige, så er han dansk født, hvilket selvfølgelig gør det ekstra fint.

Peas And Carrots fakta:

Farve og køn: Brun vallak

Født: Maj 2003 i Danmark

Afstamning: Far: Final Appearance (IRE) mor: Dominent Hope (GB)

Oprdrætter: Havreholm Stutteri

Eksporteret til Sverige: 2007

Ejer: Omar Zawawi

Aktuelt formtal: 93

Livsindtjening: 5.247.486 Svkr.

Træner: Lennart Reuterskjöld Jr.

1 thought on “Fotofavorit: Peas And Carrots

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.