Så tilspørger jeg dig…..

Som flere andre bloggere, har jeg flere læsere end kommentatorer. Jeg bliver altid glad for en kommentar, men for at få en ide om, hvem der kommer på besøg, så håber jeg, du for en gang skyld vil skrive lidt om, hvem du er, og hvor du kommer fra, og hvad der ellers falder dig ind omkring det – fyr løs 🙂

Når du nu er her, så kan du jo også give din stemme nedenfor:

[poll-id=10]

4 thoughts on “Så tilspørger jeg dig…..

  1. Jeg kigger ind af og til, for jeg har min reader som jeg bruger. Er der så et indlæg der fænger, går jeg ind på selve bloggen og læser indlægget færdigt 🙂

  2. Kigger inden for hver eneste dag men er desværre ikke så flink til at kommentere… jeg vil lægge mig i selen fremover, fordi jeg ved hvor dejligt der er med respons 🙂

    • Altid dejligt med dit besøg, og du har ganske ret, det er nemlig dejligt med respons. Så glæder mig til dine kommentarer 🙂 God weekend til dig.

Der er lukket for kommentarer.