Lopper på Bellahøj

Jeg var på vej hjem fra den første dag i stalden i en uges tid. Dejligt var det at se dem alle. Lige inden jeg begav mig på vej hjem tjekkede jeg telefonen. Der var et opkald fra min far og en sms, jeg lige skulle reagere på. Sms’en betød, at jeg lige måtte gå tilbage og smide et dækken på, og så ringede jeg til far, da jeg igen var på vej.

Han ville høre, om jeg ville med på loppemarked på Bellahhøj. Det ville jeg gerne, så jeg fik deet lange ben foran og hjeem i bad o.s.v., og så hentede han mig her 14.30, og vi kørte afsted. Spm det ses, var der alt muligt forskelligt, at vælge på. Vi fandt også lidt. Min far et ur og en tepotte til sommerhuset, og jeg fik en lanteerne og to poser krydderier (løgpulver og gurkemaje a 10,- kr.).

Vi ville gerne have haft en af de lækre grilpølser, men vi løb tør for kontanter. Men i morgen skal vi ned og se på biler, og så kører vi derud igen. Billetten gælder nemlig to dage og koste 20, kr. Dem som kender Døllefjelde markedet vil kunne identificere sig med dettte, for det er noget i samme stil. Jeg kunne godt have købt et par ting mere, men det som virkelig hev i mig, var de smukke Römerglas i smukke farver. De havde en pæn størrelse, men de havde så også en pæn pris – 150,- kr. pr. glas. Og der var som det ses 6 stk. Dem ville jeg rigtig gerne have haft med hjem. Nåh ja, så var der jo bilen – en Oldsmobile, fra 1967 til 125.000,- , hvis det var noget. Som altid kommer alle fotos senere på Flickr.

4 thoughts on “Lopper på Bellahøj

  1. Jeg elsker også, at gå rundt og kigge på alt det forskellige, der findes på sådan et markedet. Jeg synes bare der efterhånden er flere nye end gamle ting. Og så forsvinder “loppemarkedet” lidt i mine øjne.
    Sådan er “Døllefjelde Markedet” blevet. Jeg savner lidt det gamle.
    Jeg håber, du og din far fik jeres grillpølser i dag. De er lækre!

    • Ja, det er vi helt enige om. Det var også mest nye ting her, eller nye ting, der skulle ligne gamle. Men der var skam gamle ting også, men der var langt imellem noget rigtig godt. Boden, hvor de smukke glas var, var en af meget få, og det var så i det helt anden ende, med muselmalet og hele “svineriet”. Som du kan læse dig til, gjorde vi noget andet end grillpølserne, men det var også godt.

  2. Jeg gad forresten godt eje den der “gynge” – ikke for den skønhed men jeg kunne da snildt se mig selv sidde der med en god bog i hånden 🙂

    • Ja, den havde jeg også luret, at havde jeg et sted, den kunne hænge, så var den også kommet med hjem 🙂 – Skønhed, hm! Nej, men da heller ikke grim synes jeg.

Der er lukket for kommentarer.