Et nyt udsyn

Jeg kunne ikke falde til ro i går. Det betød, at jeg kom alt for sent i seng, og til at sove. Resultatet har selvfølgelig været, at jeg har været træt som et alderdomshjem i dag. Men jeg skulle op, for jeg skulle til fys med armen. Det gik godt, den gør gode fremskridt heldigvis.

Bagefter skulle jeg en tur til optikeren og hente nye bifocale linser, som jeg skal prøve, for at se, om det giver mig bedre syn. Det kan jeg så melde, at det gør. Jeg ser alting meget klarere nu. Dejligt.

Egentlig havde jeg tænkt på, at jeg ville cyke en tur og fotografere lidt, men jeg var træt, og jeg havde også ting, jeg gerne ville have ordnet her. Så det endte med, at jeg kørte hjem. Jeg har fået sendt nogen fødselsdagshilsener og andre mails. Fotos har jeg ikke fået ordnet, og det skyldes, at jeg igen måtte sidde flere timer og bøvle med en computer, der bare gå rned hele tiden. jeg glæder mig til, at jeg onsdag skal bestille den nye.

Jeg er som sagt mast, så jeg vil finde min dyne nu, for imorgen er det meningen, at jeg skal ned og hilse på i stalden. Så I må sove godt og have en god dag i morgen.