Travl tirsdag


himlen var lige tå blå i dag, selvom fotoet er fra i går

Den hed tidligt i seng i går. Jeg var godt nok træt. Men fik en god nats søvn. Op og tidligt i stalden. Dejligt at se min ven Neptune og også alle de andre selvfølgelig. William var simpelthen i hopla i dag, så lad os håbe, det holder tosdag med, hvor han starter. Der var “fransk vask or strygning” for alle pengene i dag. Der blev badet og vasket, og skyllet til den store guldmedalje, for nu var vejret til det, og både hesten og vi svedte over det. Nærmest fra den ene yderlighed til den anden. Eftersom der er to løbsdage i umiddeelbar nærhed, havde “wellness klinikken” nok at gøre, med at rykke maner, så de startende heste, kan se pæne og præsentable ud. 3 stks blev det til i dag. Det var desværre også dagen, hvor vi måtte tage afsked med en firbenet staldven. Det sker jo, og som så ofte før, for hestens eget bedste. Men stadig hårdt og ikke mindst for ejeren.

I skrivende stund ser det ud til regn, og er blæst kraftigt op. Men i formiddag nød vi det gode vejr. Efter stalden, tog jeg toget et stop og handlede lidt ind. I morgen står den på blomstervanding og rengøring, og afslapning, og så starter et nyt kapitel, som forhåbentlig giver gode resultater. Mere om det i morgen.

0