Vejrmøller og gadedrengehop

Laver jeg i overført betydning. Jeg har fået bestilt den nye computer, og at sige, jeg glæder mig forslår ikke.

Udover computeren har jeg bestilt et højtalersæt med forstærker, lignende det system jeg havde, og nogle nye og moderne høretelefoner incl. mic. Det bliver SÅ godt!

0

4 thoughts on “Vejrmøller og gadedrengehop

  • Hej Mette, ja det er dejligt. Glæder mig også. Har købt en stationær Acer med en STOR harddisk og lign., et højtalersæt og høretelefoner/mikronfon til samtaler over nettet. Jeg har købt Acer stationær, da jeg jo har en bærbar, omend meget lidt imponerende, og jeg har brug for at kunne sidde ordentligt at arbejde ved mit skrivebord. Hvis du vil have alle de tekniske detaljer, skal jeg gerne finde dem, men er på vej i seng nu.

   0
 1. Hej Deborah
  Dit heldige asen! Min gamle XP’er her er også godt slidt op nu…men jeg udskyder at skulle have en ny, fordi jeg har så meget godt på dette gamle ‘vrag’;-)
  Jeg vil følge med i, hvordan det går med ‘indføringen’ og dit (nye) liv med DIN nye computer…
  ;-D

  0
  • Ja jeg glæder mig også. Du skal ikke udskyde p.g.a. det, du har liggende, for det kan du da overføre til den nye. Over på en extern harddisk, og så overføre til den nye computer. Så se du bare at komme afsted. Ja, jeg skal nok fortælle, hvordan det går.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.