Den dejligste morgen

Dagen i går gik med stort set ingenting. Jeg var fuldstændig smadret og træt. Så godt, jeg tog en beslutning om, ikke at tage til Århus til løb, som jeg ellers gerne ville. Det er er det med ballancen mellem, hvad jeg kan og gerne vil, der stadig efter så lang tid kan være svær. Men jeg fik taget den rigtige beslutning.

Til gengæld vågnede jeg superfrisk her til morgen med lyst til at komme ud i det gode vejr. Så relativt tidligt begav, kamera, cykel og jeg os ud i verden. Først havde jeg en plan om en længere tur, men den droppede jeg, og kørte ned på banen. Der var et par heste, der skulle læsses, og jeg prøvede så godt det var muligt (jeg havde ikke lige hestevenlig påklædning på), at hjælpe. Dog var den ene så besværlig, at der måtte to stærke mænd til. Sådan to fandt vi så også, og de kunne køre. Jeg fik set et par af vores heste på banen, og kørte så ned i stalden. Der blev uddelt Polo’er, kys og kram til de firbenede, og jeg fik en sludder med dem dernede. Et meget lille besøg, men lidt har også ret. Imorgen skal jeg ned og være aktiv.

Efter stalden greb jeg cyklen og kørte ind i Dyrehaven. Jeg skal huske at bruge den, for jeg elsker jo at komme der, så en tur mellem de fantastiske træer i skyggen for en sol, der allerede på det tidspunkt var brændende. På min vej mødte jeg også hele 4 galopheste. Altid hyggeligt, der var to hold af 2, fra hver sin stald. Verden derude er sløv og gennemvarm, men da jeg nåedee Ulvedalene, var der fuld skrue på aktiviteten. Samtlige løbere i umiddelbar nærhed, har fundet ud af, at konditræne på bakkerne der. Jeg skyndte mig videre og hjemover. Morgenmad skulle jeg jo også have, og kørte ud ved Bakken og den vej hjem.

Jeg startede ed at være superfrisk, men jeg endte træt, så træt, at jeg måtte have en lur efter morgenmad og frokost. Jeg tror altså også varmen gør sit. Nu vil jeg lige skrive lidt mere her, men jeg skal ud og sidde på altanen i dag – med iste og det hele. Håber du nyder din søndag.

2 thoughts on “Den dejligste morgen

  1. Dejlige billeder du viser. Dejligt med sommer og søndag, en søndag som også bliver nydt her.

    • Tak skal du have Trine. Der var rigtig dejligt derude. Det er om at nyde det gode vejr, mens det er her. Nu truer de med regn og ting de næste dage. Godt du også har nydt dagen.

Der er lukket for kommentarer.