Det går godt – 17 Day Diet

Tjah, der er ikke gået en uge endnu, men det går supergodt med min plan. Jeg bliver mæt, og føler slet ikke, jeg mangler noget, selvom der bestemt er mange ting, jeg ikke spiser i øjeblikket. Til gengæld, føler jeg mig slet ikke så oppustet og tung, som jeg godt har kunnet gøre før, og mætheden på masser af proteiner og grønt, er længerevarende og megt bedre. Jeg klager ikke, og glæder mig til at tabe, det jeg skulle kunne her – kilo! Det føles godt at gøre noget aktivt, som er overskueligt. Jeg har målet for øje, en meget slankere version af mig. Jeg har jo (det er snart alt for længe siden) set den, og ved, hvor pæn, jeg kan være. Det vil jeg være igen, og det er ikke engang en kamp sådan her.

Så spørger du nok – Jamen hvad så med Weightwatchers -duer deet ikke? Jo det gør det ihvertfald. Men jeg kan bare konstatere, at jeg ikke var god nok til at få gjort alt det. I de perioder, hvor jeg har holdt det, har jeg også tabt mig. Men det er alt andet lige mere besværligt, at skulle skrive alting ned og holde styr på det. Og så går det ikke stærkt nok egentlig til mig. Jeg er typen der gerne vil yde en meget ekstra indsats for et ekstra resultat.

Så det gør jeg så nu, og når jeg engang har tabt kiloene, er jeg sikker på, jeg stadig vil bruge mange af mine Weighhtwatchersopskrifter. Jeg har ikke været på vægten endnu, men jeg føler bestemt, der sker noget, og så plejer det også at holde. Men jeg skal holde jer opdaterede. Ovenfor ses min frokost. Røreæg af 2 æg, med tomater og løg og skiver af agurk og radiser (bare rolig, agurken er en økologisk dansk agurk).

13 thoughts on “Det går godt – 17 Day Diet

  • Christel – Nej, så havde jeg skrevet det. Hvis du selv søger lidt på nettet, vil du altid kunne finde svar på den slags selv også.

  • Tusind tak Catarina, de SKAL af nu de kilo. Way overdue! Så godt med moralsk opbakning!

 1. Held og lykke med det. Spis bare løs af agurker, det var økologiske bønnespirer der var synderen 😉
  God sommerdag til dig 🙂

  • Tusind tak Therese. Tjah, jeg ved snart ikke. Senere på dagen, forlød det jo, at de ikke var sikre alligevel, hvor smitten kommer fra. Heldigvis kan jeg p.t. sagtens undvære bønnespirer, og det er ikke noget, jeg generelt spiser ofte.

 2. Uhmmm det ser utroligt lækkert ud, jeg glæder mig til nogle opskrifter, godt nok kan jeg engelsk, men ikke så godt at jeg kan følge opskrifter…. Så hvis du smider en opskrift i ny og næ, ville jeg skrive den ned med stor glæde….

  Den frokost skal da være min imorgen det er sikker….jeg holder af alt der er vist, dog ikke så meget løg, men jeg ved at bruger jeg rødløg så er de ikke helt så stærke, og desuden kan man jo bruge lidt mindre….. om ikke andet.

  Tak for synet af din lækre frokost….. og de andre billeder du sætter ind her….. jeg nyder det simpelthen.

  Kan du huske at jeg ville måske lave en Blog herinde, men jeg har forsøgt at downloade programmet, men det fungerer ikke som det skal, så enten skal jeg finde en anden side, eller også er det mit/min Firefox der driller mig……

  Så indtil da skriver jeg lidt i mine noter på FB…. om ikke andet….. er det det dog bedre end ingenting, men ikke det jeg havde lyst til.

  KH
  Helle

  • Tusind tak Helle. Nogengange er det enkle faktisk rigtig lækkkrt, og som sagt, jeg savner ikke noget. Så det r godt. Ja prøv du bare frokosten, jeg nød den ihvertfald. Løg er ikke “et must” – du kan bruge andre grønsager – broccoli, kål, salat, eller evt. lidt løgpulver, hvis det er konsistensen. Hvis det er smagen, duer det selvfølgelig ikke. Jeg elsker løg 🙂

   Dejligt du nyder min blog. Du er altid velkommen, og jeg skal også nok besøge dig.

 3. Jeg glæder mig til at høre, hvordan det går med diæten, for jeg vil prøve noget lignende. Der må være en lettere udgave af mig herinde et sted, og den vil jeg prøve at (gen)finde…. 😉

Der er lukket for kommentarer.