Fra plus til minus

Som det fremgik af morgenens indlæg, så har det været en minusdag på ihvertfald en måde. Minnus næsten 2 kilo. Dejligt.

Desværre blev det også en minusdag på en anden måde. Igår begyndte jeg at nyse heeelt vildt og synees, jeg havde kriller i halsen. I dag er den kriller altså mere end kriller. Jeg har decideret ondt i halsen og snøfter tiltagende. kryds fingre for, det ikke lbliver værre. Jeg har slet, slet ikke tid til at ligge på langs lige nu. Ikke at jeg nogensinde har det, men …Håber ihvertfald snart det går over.

Til gengæld kom computeren i går. eller det vil sige, den havde været der lidt. For jeg havde fået en af de der sedler om at hente på posthuset, men troede, det var mine høretelefoner(der stod ikke på sedlen, hvad det var, hvilket var forkert). Godt jeg har bilen i de her dage.

Dyret er sat til, men jeg skal lige konfigurere trådløst netværk på den. Det har jeg ikke ikke fået gjort endnu, da jeg faktisk ikke har deet godt. Udover computeren har jeg fået gjort lidt rent, så helt skævt har det ikke været. Nu ligger jeg på sofaen, og salpper af. Men typisk jeg skal blive dårlig, nu jeg har bilen og mulighed for at komme lidt ud i verden.

2 thoughts on “Fra plus til minus

  1. Hvor er det bare flot. ja, minusdage kan også blive positive. Godt gået!
    God bedring med halsen. Lad os håbe lidt varm the kan klare det.

    • Tusind tak skal du have. Nu har jeg så lige haft en dag i går, der ihvertfald endte som minusdag, og nej desværre er varm te ikke nok indtil nu. Totalt snottet.

Der er lukket for kommentarer.