Vigtig manglende information

Kede mig gør jeg ikke for tiden, til trods for, jeg ligger syg. Sålænge man er online, kan man få alskens information, både ikke så sjov som forleden og så noget man skulle have vidst for længst.

I dag var jeg på bloglæsning og faldt over begrebet Supplerende Arbejdsmarkedspension For Førtidspensionister!!! Øh! Det lød ret relevant, og det var det jo i den grad også. Jeg er noget ked af det, for INGEN har nogensinde nævnt det for mig. Jeg kunne have meldt mig i det sekund, jeg fik pension, men sålænge jeg ikke vidste det fandtes, så ……!

Retfærdigvis skal siges, at jeg muligvis har fået noget omrking det, som jeg ikke har tillagt den store opmærksomhed. Jeg fik pension den 1. januar 2004, og min mor døde den 28. Og så gik verden ligesom i stå. Men jeg tror ikke, jeg nogensinde har hørt om det. Og jeg har da også gemt, hvad jeg har fået tilsendt, og kan ikke se noget omkring det. Anyway, det kan da vist kun få for langsomt med at få meldt mig til. Suk, så har jeg lige mistet 7 år der, men bedre sent end aldrig et sted.