Genfunden glæde


Et genbrugsbillede, som jeg fandt på min fotorunde i dag
– Søerne ved København 4. juli 2008


Jeg har genfundet min glæde ved at læse – via lydbøgerne! Som jeg fortalte lånte jeg en stak lydbøger nyeligt. Jeg kom igang igår, og jeg NYDER det. Det er en god bog den jeg “læser” lige nu. Og jeg glæder mig sådan til at læse flere den vej rundt. Godt jeg fandt på dette og en god veninde fortalte, at det kan lade sig gøre. Der er 10 CD’er og jeg er nu på nummer 7.

Intet bedre tidsfordriv, når man sidder her og ordner fotos. Fantastisk. Jeg skal ind og ligge lidt også, men lige lidt flere fotos. Tiden er bare gået, og jeg har lige spist lidt yoghurt for spise havde jeg helt glemt også 🙂 Den nye computer og lydbøger – det er farligt. Kom også først i seng klokken 2.

Håber I har en god dag i det gode vejr.

2 thoughts on “Genfunden glæde

  1. Fantastisk at du har glæde af lydbøger. Jeg kan SLET ikke med dem, dels fordi mine tanker flyver andetsteds hen og dels fordi jeg føler at oplæseren “bor” inde i mit hovede, hvis du forstår? 😀

    • Ja, det er dejligt, at jeg kan gøre sådan i stedet for. Mine tanker kan også finde på at “vandre” men så stopper jeg og spoler lidt tilbage, og så går det. Den med at oplæseren “bor” i dit hoved, er jeg ikke helt med på 😉

Der er lukket for kommentarer.