Så blev billetten betalt

Jeg glæder mig i denne tid (nej ikke til Julesneen falder hvid)! Derimod glæder jeg mig til november, hvor jeg skal med en veninde på tur med Dansk Galop.

Vi skal til Irland. Nu gætter du så aldrig, hvad turen går ud på. Kunne det have noget med heste at gøre? Joh “bare lidt” ! Irland er et stort land indenfor galopsporten og vi skal se det ypperste af det. Det bliver så spændende. Har du lyst kan du kigge de saftige detaljer her.

5 thoughts on “Så blev billetten betalt

    • Sus, jeg synes, jeg spottede “et par” hist og pist 🙂 Men jeg lod dem blive i Irland. Selvom jeg synes der var vidunderligt, vil jeg jo blive her 🙂 Og det er jo ikke givet, han ville med herover. Men jeg kan varmt anbefale en tur derover, så kan du jo selv se, om du kan finde en, der egner sig 😉

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Aiii hvor dejligt Deborah. Jeg har altid gernet ville besøge Irland og/eller Skotland men det er desværre aldrig blevet til noget.

    • Du ved jo, jeg elsker England. Jeg har kun hørt om Irland og hvor dejligt, der skulle være og så selvfølgelig mødt nogle Irere via galopsporten – de er skønne 🙂 Så ja, jeg glæder mig meget. Skotland har jeg også været men det er snart mange år siden, og jeg nåede ikke at se så meget. Så der vil jeg gerne igen. Medbringende VARMT tøj. Der var hundekoldt 🙂 selvom det var om sommeren.

      Jeg håber, du kommer til at se begge henad vejen. Om ikke andet, får du jo fotos fra mig fra min tur 🙂

Der er lukket for kommentarer.