Kære Blogger bloggere!

Nu sidder jeg igen og skummer af frustration. Jeg ville så gerne have skrevet en kommentar til Hyacinth’s indlæg omkring tabet af hendes tydeligt smukke schæferhund. Kunne jeg så det?? Nej det kan jeg ikke, kun hvis jeg har en googlekonto. Det har jeg, men jeg ønsker selvsagt at kommenterer som Deborah med URL: https://deborah.dk så jeg kan reklamere for min blog.

Ønsker Hyacinth og andre Blogger blogere virkelig kun kommentare og indput fra kun folk på Blogger?? Jamen fint, men så skriv det et sted, for så er vi andre fri for at vandre forgæves. Det er ikke første gang jeg oplever dette. Så sent som igår måtte jeg skrive en hilsen til en anden blogger om det samme. Hyachint har ikke engang en mail oplyst så man kan kontakte hende.

Jeg er irriteret – undskyld, men det kan da ikke være så svært, at sætte de indstillinger, så man selv kan vælge, hvordan man vil kommentere?? Ja jeg spørger bare!! Selvsagt gider jeg jo heller ikke følge en blog, hvor jeg ikke kan kommentere, og det er i flere tilfælde ærgerligt.

4 thoughts on “Kære Blogger bloggere!

  1. Små slaw, Deborah…;-) Som jeg skrev til dig, tror jeg, (iflg. min egen blog), at det skyldes, da Blogger lavede deres koncept om i designerdelen, at der skete ændringer på vores blog…
    Det har ikke noget at gøre med, at det er svært ell. ej…Det er jo heller ikke sikkert, at alle gider at have kommentarer, ell. vil have at folk skriver mail til dem…:-)

    • Du har da ganske ret og som også andre Det kan sagtens være noget med, da Blogger her nyeligt var nede. Jeg er helt med på, at jeg lyder MEGET irriteret. Men det var jeg så også 😉 Og helt fint, hvis folk ikke vil have kommentarer, så skal de vel ikke kun tage fra Blogger bloggere. Men hvad ved jeg. Det er jo deres blog. Jeg håber i det mindste, jeg har skabt lidt opmærksomhed omkring “problemet”.

    • Tak skal du have Catarina, det vil jeg da kigge på, men det var ligesom ikke helt pointen. Men selvfølgelig en mulighed, og så er jeg ovre det i min ende. Jeg synes jo bare ikke, det skal være en større teknisk udfordring at smide en kommentar på bloggen 🙂

Der er lukket for kommentarer.