Midt i ugen

Tjah, det er onsdag vel sådan set. Sådan har jeg ihvertfald altid opfattet det. Dagen har bragt flere ting. Først og fremmest og til STOR glæde, så fandt jeg endelig mine solbriller, som var væk for mig. Jeg synes, jeg havde været over det hele, men…..på en stol under noget tøj lå de! Thank God for that! Det er et par originale RayBan solbriller (købt i 80’erne engang), hvorfor de har en vis værdi og så er jeg iøvrigt meget glad for dem.

Derudover var jeg en tur på posthuset og hente mine høretelefoner, som var det sidste, jeg manglede, for at have fuldt hus i forhold til de ting, jeg bestilte sammen med computeren. Jeg har ikke prøvet dem endnu, men det skal nok komme.

Frokost fik jeg også, og nu sidder jeg så her, og tiden er IGEN løbet fra mig. Utroligt, så meget tid, man kan bruge her uden at opdage det. Nu vil jeg gå min vej, og forberede noget aftensmad og så tage en lur. Forkølelsen lever nemlig stadig – desværre! God onsdag aften til jer.