Monster af Colleen McCollough

Jeg blev færdig med denne igår, og det var et meget behageligt bekendtskab. Især var jeg rigtig glad for oplæser, hvilket jo er vigtigt, når man som jeg nu læser via lydbøger.

Historien starter i 1965 og løber til 1966 i universitetsbyen Holloman i Connecticut, USA og vi følger jagten på en sadistisk, kløgtig seriemorder. Vejen til løsningen er som vanligt i en krimi lang og snørklet, men måske ikke ligefrem spændende, så hyggelig og så vel skrevet, at jeg jo “slugte” de 10 CD’er meget hurtigt. Der er gjort meget ud af beskrivelsser, og det gør historien levende, ligesom personerne’s tanker er detaljeret beskrevet.

Vores ene hovedperson er Kriminalkommisær Carmine Delmonico, som skal løse denne vanskelige sag, der er centreret rundt The Hug et forskningscenter for neurologi tilknyttet et universitet i Holloman. Ansat på The Hug er også engelske Desdemona Dupre, Som Kriminalkommisæren, får et nært samarbejde med.

Det bliver ikke sidste bog af Coleen McCollough, jeg læser, og jeg vil varmt anbefale denne.

Udgivet: 2008

Forlag: Cicero

Sidetal: 317

Bogen er udsolgt fra forlaget.

2 thoughts on “Monster af Colleen McCollough

Der er lukket for kommentarer.