Abstinenser


Nicolaj Stott på Hei Sei Eleven før Charlottenlund Hestehospitals 3-års Madienløb 2. juni

Det er torsdag i dag, og som regel plejer man at kunne gå og begynde og glæde sig til løb om lørdagen. Det kan jeg ikke lige p.t. for der er ikke løb på Klampenborg Galopbane igen før Derbydag 26. juni. Så det lader jeg så op til så godt jeg kan. Heldigvis er der løb både i Århus og Sverige, som man så kan følge, og på den måde få stillet den værste “sult” – så har du lyst til at opleve en fantastisk sport, og en ekstra festlig dag, store hatte og emminent væddeløb, så sæt et kryds i kalenderen ved den 26. juni.

Ikke nok med, at der ikke er løb, men jeg har heller ikke været i stalden på det sidste. Forkølelsen drlller helt vildt, og nu mistænker jeg, at det måske slet ikke er en forkølelse, men måske noget allergi. Er det det, så har jeg problemer, for jeg tager allergimedicin i forvejen. Men nu tager jeg til den gode Dr. Jan imorgen og så må vi se, hvad han siger til det. Hei Sei Eleven er netop en af de heste, jeg normalt er med til at tage mig kærligt af, når jeg er i stalden.

2 thoughts on “Abstinenser

Der er lukket for kommentarer.