Festdage


Klik ovenfor, så kommer du til programmet

Der er festdage her i Gentofte i disse dage. Det har der været før, og jeg har prøvet at være til et arrangement. Jeg har som sagt ligget brak, men regner med at køre til Bernstorffparken søndag og komme med på en rundvisning inde i slottet, og så gå en tur med kameraet i parken bagefter. Det er nok ikke mere, end jeg har godt af.

Der er både opera, brandbiler, jazz og meget meget mere på programmet. Så er du i nabolaget, eller bor du her, jamen så kig på programmet for Festedage i Gentofte.

2 thoughts on “Festdage

  1. Hvem der bare boede i Gentofte så havde jeg med garanti deltaget i den Argentinske Tango Eftermiddag.

    God weekend og god fornøjelse Deborah – der er mange spændende ting på programmet 🙂

    • Tak skal du have. Ja, det lyder bestemt også spændende. Dog har jeg vist ikke kondition (læs: luft ) til den slags vilde ting, men kigge kunne man da sagtnes. Jeg nøjes med at være kulturel udi at se slottet indeni. Det glæder jeg mig til, og har endda fået en staldveninde med på den. Også rigtig god weekend til dig.

Der er lukket for kommentarer.