Udflugt

Jeg sidder her og prøver at vågne efter et bad. Den grønne te og den græske yoghurt skal indtages, inden jeg drager afsted for at mødes med en af staldveninderne i Bernstorffparken. Så skal vi være kulturelle og se slottet indeni. Jeg ville have været sidste år, men dels kostede det penge, og dels var der udsolgt, så nu prøver jeg dennegang. Og eftersom vi møder tidligt, skulle vi jo nok kunne nå det inden de lukker for rundvisning.

Slottet har været en del af min barndom, idet jeg gik mange mange ture med vores især ene schæferhund der. Så selvsagt glæder jeg mig til at se indenfor. Bagefter er der rundvisning i Rosenhaven, som vi også har aftalt at gå til. Så det skal nok blive en hyggelig formiddag. Heldigvis er det da tørvejr, omend det ikke er overvældende varmt, så skinner solen. Slet ikke så ringe endda. Og selvfølgelig kommer begge kameraer med, så der skulle være muligheder for at der bliver lidt at se senere. God søndag til jer.

4 thoughts on “Udflugt

  1. God tur 🙂
    Måske en tur i Dronning Louises Tehus i Rosenhaven kunne afslutte en forhåbenlig ikke for våd dag.
    Har aldrig prøvet det, men det ser hyggeligt ud.

    • Det kunne vi godt have gjort, men det var slet ikke oppe og vende. Men der er da tid til det endnu 😉 Og ja der ser meget hyggeligt ud.

Der er lukket for kommentarer.