En lidt underlig dag

Det har været sådan en lidt mærkelig dag på flere planer i dag. Jeg har været i stalden og selvfølgelig nydt det meget på de måder, der sædvanligvis giver de store glæder. Men det har også været en dag med bekymring og tillige medfølelse for en kær hesteveninde, der må sige farvel til sin hest.

Derudover er det min mors fødselsdag i dag. Hun ville være blevet 76 år i dag. Jeg ville egentlig have været på Kirkegården, men ærligt så var jeg drænet efter turen i stalden. Min opfattelse er jo, at mor godt ved, hvor meget jeg tænker på hende, så det behøver ikke foregå på kirkegården. Istedet satte jeg blomster ved hendes foto og har tændt et lys for hende. Og det er efter min mening mindst lige så godt. Og det tror jeg også hun synes. Selv efter 7 år, har jeg ikke vænnet mig til, at jeg ikke lige kan ringe til hende, og så gør jeg det nok heller ikke. Men det er heldigvis blevet til at leve med, selvom savnet aldrig forsvinder.

Som for at lette på de lidt triste aspekter, besluttede solen at berige os efter en formiddag, med mørke truende skyer. Det er dejligt og hjælper da en lille smule.Jeg håber, den vil være mindst lige så gavmild på søndag, hvor vi jo har Seeland Dansk Derby. En dejlig snak med en veninde, god eftermiddagslur og en portion Thai inspireret suppe nu her, har også hjulpet. God aften til jer.

2 thoughts on “En lidt underlig dag

Der er lukket for kommentarer.