Rejseinspiration

Jeg ved ikke, om du nogensinde har set DK4‘s rejseprogrammer – “Anne-Vibeke rejser“? Hvis ikke du har, så skal du helt bestemt gøre det. Det er nogle rigtig inspirerende udsendelser. De to, jeg har set, har givet mig megen lyst til at tage derhen, hvor de var. Det ene var Brandenburg lige udenfor Berlin, Tyskland og det andet var Kroatien, hvor de var i Drubovnick og nogle øer udfor. Det så helt vildt dejligt ud.

Selvom du ikke får set udsendelserne, så er der et website, med al informationen og gode tips. Og hvem kan ikke bruge det. Kan du lide, hvad du ser, kan du melde dig under fanerne på Facebook også. Håber det kan give dig inspiration – og drømme kan man vel altid, selvom man ikke lige kan komme afsted med det samme. Der er også butikken, hvor du kan købe DVD’erne.

4 thoughts on “Rejseinspiration

  1. Er nogle gange faldet over hendes programmer om camping, og selv om jeg ikke har planer om campingture, har jeg tit set programmet til ende 🙂

    • Lige præcis sådan har jeg det også Trine. De seneste programmer her er ikke kun om camping, men det indikerer hvor god hun er til, at formidle det hun skal.

Der er lukket for kommentarer.