Travl torsdag


Neptune Joly (FR)

Det var en meget travl torsdag i går. Jeg har ligget i fast rutefart hele dagen i stalden. Der var masser at tage sig til. Nogle dage er mere end andre, og i dag var fyldt helt op. Ikke mindst fordi, vi havde jockeybesøg af Nicolaj, som jeg fik fornøjelsen at hente ved toget. Et hyggeligt afbræk, da solen lige var kommet frem på det tidspunkt. Det var som andre dage en noget skiftende hændelse, og jeg havde mange overvejelser om dækkener af og på. Det blæste også noget, og så var det ikke så varmt. Allerbedst som jeg havde besluttet, at nu skulle dækkener på, så kom solen. Helt håbløst. Til sidst fik de (mine to udendørs venner – Loquita og Neppe) dækkerne på. Senere steg temperaturen faktisk en del grader, men vil være faldet igen henunder aften.

En af dem, jeg har brugt min dag med er Neptune ovenfor. Som det ses en smuk hest. Han er både smuk indeni og udenpå, og det bedste selskab overhovedet muligt. For de fleste, er han måske “bare” endnu en brun hest, men det er han så ganske langt fra. Jeg har sjældent mødt en hest med så meget personlighed som ham, og han er rystende tæt på, at være lige så dejlig en hest som ham den store røde, som jeg jo hellers har udnævnt til verdens dejligste. Det lidt sjove er, at deres personlighed minder meget om hinanden, når man kommer tæt på dem. Rigtig dejlige heste begge to. Jeg føler mig ihvertfald priviligeret over, at have fået lov til at være tæt på to så smukke (på alle måder) heste.

Da jeg kom hjem, skulle jeg egentlig have skrevet det her indlæg og ordnet lidt fotos. Det sidste fik jeg så gjort, ikke mindst fordi jeg skulle finde foto ovenfor at “Neppe” som han kaldes til dagligt. Det med at få skrevet bliver så nu, på det her helt ukristelige tidspunkt, for da jeg havde fundet foto og fået aftensmad, så var jeg godt og vel brugt op, og gik ud som et lys på sofaen. Nu må jeg hellere smutte ind og sove lidt mere, og så er der en dag igen.

4 thoughts on “Travl torsdag

    • Nu har jeg da fået sovet Donald, og lader op til store Derbydag. Vejret ser fint nok ud og ingen blæst. Det er dejligt. Tak skal du have. Det fantastiske ved Neppe, er at han reagerer så tydeligt på alt, hvad man gør og man derfor også i den grad kan læse, at han påskønner ens indsats. Ja jeg tror godt, jeg kan garantere, at der ikke er mange heste, der bliver mere forkælet end ham.

  1. Selv mig, der ikke har en dyt forstand på heste (og også er lidt bange for de store dyr) synes han er utrolig flot. Hvor er jeg glad for, du er kommet hjem til hestene igen. Det fortjener du!

    • Tusind tak skal du have. Det er også den største glæde, og ærligt så aner jeg ikke, hvordan jeg kunne være væk så længe 🙂

Der er lukket for kommentarer.