Nu sidder han der

Jeg ved ikke, om du husker, at jeg for snart noget siden, skrev om selskabstømmeren Bjørn Stiedl? Jeg har jo jævnligt undret mig over, at han ikke snart kom ind og ruske tremmer.

Det er han så endelig kommet og tjekkede ind på en 5-stjernet incl. tremmer ved årsskiftet. Og således får han endelig sin straf, som dog så vidt jeg kan se, er endt med at blive væsentlig mindre både i England og her, end påtænkt til en start. Han sidder i fint selskab, for samme sted sidder bl.a. Peter Brixtofte.

2 thoughts on “Nu sidder han der

  1. Hej Deborah,
    Det er da bare så skønt at se, at retfærdigheden sker nu. Vi synes selvfølgelig at det burde havde været sket tidligere. Men bedre sent end aldrig. Og det er ikke bare nævnte herre men andre også. I udlandet så vel som i vort Søde Lille Danmark. Skønt skønt. Håber du får en solrig dag.
    Kram

    • Tak skal du have. Ja det var da mere end på høje tid. Jeg har haft en dejlig solskinsfyldt dag, som desværre sluttede lidt træls, men ce la vie!

Der er lukket for kommentarer.