Charlottenlund Slot

På min vej hjem idag gik jeg igennem Charlottenlund Slotshave, hvor Slottet jo også ligger. Det tog sig meget fint ud i det fantastiske vejr, og egentlig burde haven også have været genstand for nærmere undersøgelser, men det må blive en anden god gang.

Lige nu er jeg godt og vel træt og skal have lidt aftensmad, og så skal jeg vist ligge lidt på sofaen. Vel hjemme kastede jeg mig over oprydning og rengøring, inden jeg fik sat mig for godt til rette. Dernæste et kort besøg og så har jeg siddet her, så nu får det være.

2 thoughts on “Charlottenlund Slot

  1. Wauw for et smukt slot. Det vidste jeg ikke engang fantes. 🙂 Det må jeg da virkelig se at besøge næste gang jeg er på de kanter – og det hender da jeg er på din ø. 🙂

    Smukke billeder.

    • Ja det er et meget, meget smukt slot. Desværre synes jeg ikke, at parken helt matcher slottet i sammen grad, som er tilfældet med Bernstorffsparken og Slottet der. Men jo meget smukt, men desværre ikke åbent for offentligheden. Så jo, jeg synes bestemt, det skal besøges.

Der er lukket for kommentarer.