Omstart og opfølgninger


Charlottenlund Skov, fotograferet på vejen ud i dag

Dagen startede tidligt, og uret ringede klokken 5. Afsted til stalden, hvor jeg ikke har været de sidste to dage, da jeg først skulle komme mig over weekendens strabadser. Ikke at jeg synes, jeg overdrev drikkeriet – slet ikke, men jeg er ikke vant til at feste, og overskred langt min grænse for aktivitet på en dag. Og så betaler jeg “regningen” bagefter. Sådan er det.

Det var skønt at komme i stalden i dag, og nu har roen sænket sig over land og by og ikke mindst stalden ovenpå det store Derbydrøn. Så idag var en yderst fredelig dag, hvor jeg havde masser af tid til at nusse ekstra om de firbenede. Det nød de også.

Jeg begav mig tidligt afsted hjemover, for så kunne jeg lige nå et bad, inden et par opfølgningsvisit. Dels hos ørelægen (hvor jeg har gået et pænt stykke tid, p.g.a. svimmelhed, som heldigvis er stort set væk nu) og hos optikeren. Hos sidstnævnte har vi forsøgt os udi nogle andre kontaktlinser. Det er slået helt fejl, for nu at gøre en kedelig historie kort. Så nu holder vi os til dem, jeg har brugt lææænge, men som virker. Så må jeg eventuelt supplere med læsebriller over linserne, for andet er der ikke, at stille op, når jeg er så “bøvlet”/sart. Og det er jeg altså. Det vidste jeg godt, og havde advaret, men nu har vi så prøvet det.

Jeg havde IXUS med i lommen, og på vej hjem røg der et par foto i kassen af Charlottenlund Slot, som tog sig strålende ud i solskinvejret.