Lyset er der altid

Som på foto, titter lys frem. Engang imellem, bliver man bare ked og træls. Sådan var det lidt i går. Men jeg er ikke god til det ret længe (heldigvis) og idag bragte en ny og bedre dag.

Ud i det blå på den gode cykel, og nyt foto til mit buskort, som jo var en tur i vaskemaskinen (note-to-self: Aldrig mere i lommen!), hvilket det bestemt ikke havde godt af, så jeg skulle frembringe et nyt foto til det nye kort. Det blev gjort, og nu jeg var i den ende af byen, kørte jeg forbi Søstrene Greene i Waterfront Shopping. Dels skulle jeg alligevel have noget grøn te, som jeg håbede de havde (det havde de), udover St. Dalfour marmelader, som jeg også skulle bruge og det endda væsentlig billigere, end ellers. Og så fik jeg en længe ønsket Guldbuddah. Selvfølgelig er den “pap” og alting, men den er til at betale, og hvem kan se det, når “musikken spiller” – Den sidder højt, og den er fin nok til mig. Det må være godt nok, når man meget langt fra er millionær.

Efter det gik den vilde jagt, for at nå Charlottenlund Station for at købe buskortet og så kunne jeg jo lige så godt købe billetter til min snarlige Jyllandstur også. Det fik jeg også gjort, så de er i hus. Dog mangler jeg billetten til bussen, men den køber jeg vist nok i bussen. Jeg skal lige se, om jeg kan online, for så er det jo gjort også. Så nu er alt på plads. Nu skal jeg bare have pakket mig selv og diverse elektriske dimser ned, udover det sædvanlige, så er der afgang lige snart.

Det bliver dejligt at se Århus og min veninde igen, og jeg glæder mig til de mange planer vi har lagt. Nu må vi se, hvor meget, vi kan nå! Noget må måske vente, men uanset, så har vi det altid hyggeligt. Og rigtig spændende bliver det også at se Thyholm igen, som jeg ikke har set siden min meget pure ungdom. Begge steder er iøvrigt rigtige bondegårde, så jeg kommer da i den grad på bondegårdsferie – glæder mig.

Det er om at hænge sig i de gode ting, og der er jo masser. Ikke mindst min dejlige venner i stalden også, hvor jeg skal ned i morgen. Nu er jeg godt nok varm og træt, efter at have cyklet hele byen rundt, så jeg vil have et bad og hvile mig lidt. Håber I har nydt solen, for nu ser den (her ihvertfald) ud til at gå sin vej. Jeg har tilladt mig at fejre lidt, at vi starter ny måned, og jeg snart går på ferie. I Søstrene kan man få de her små flasker boblevand til en 20’er – sådan en har jeg købt 🙂 Man skal vel være god ved sig – ikke?

1 thought on “Lyset er der altid

  1. Du må have en rigtig god tur. Jeg har da været i Århus, men det var til koncert, så jeg har faktisk aldrig sådan rigtig SET byen. Kan jo håbe på jeg bliver sendt derop som censor en gang, ligesom jeg fik shoppet i Horsens i år.

Der er lukket for kommentarer.