Eftervirkninger

For lidt søvn natten til igår, og fuld knald på aktiviteterne igår, gør at jeg nu i dag sidder med regningen. Træthed helt til benet. Torsdag fik jeg uventet besøg. Det var bare super hyggeligt, og indbefattede masser af snak, noget boblevand og vin og som sagt alt for sent i seng. Især med tanke på, at der stod “Stalden” på dagen efter.

For det så ikke skulle være lyv, så vågnede jeg klokken 04.15. Men da jeg alligevel skulle op klokken 05.00, så kunne jeg lige så godt stå op, gøre mig klar og komme afsted. Jeg var i stalden 05.42! Selv hestene kiggede på mig, som var jeg tosset – det er jeg nok også! Jeg kunne så begynde på nogle pligter, og snart efter ankom de første af de andre og så gik det slag i slag med alle de dejlige sædvanlige gøremål.

Efter stalden kunne jeg så styrte ud af døren, hjem og få et bad og så med toget (incl. cykel) til fyssen for sidste gang i forhåbentlig noget tid. Det går okay med skulderen omend den ikke er helt god, så gør min økonomiske sistuation, at jeg er nødt til at stoppe nu, omend det sikkert var godt at fortsætte. Så jeg håber, mere træning, is og øvelser vil få bugt med det sidste. Skulle det gå den forkerte vej, kan jeg altid henvende mig for en behandling. Henvisningen duer et år fra første gang.

Bagefter skulle jeg handle, og det fik jeg så også gjort. Så meget, at jeg måtte gå hjem med cykel og varer. Og det var da okay, men hold da op, hvor var jeg træt, men hjem kom jeg. Selvom jeg sov tre timer, da jeg kom hjem igår og ikke gik alt for sent i seng, er jeg helt skeløjet i dag. Det passer mig dårligt, for jeg har mange projekter her. Men det går nok, jeg må jo prioritere. Lige nu tror jeg bare, jeg vil smide mig på sofaen lidt. Så må støvsugeren vente lidt – igen! Men i sving skal den idag. God weekend til jer.