Cykeltur I – Gentofte Sø

Søndag trængte jeg til at se noget andet, og til at komme lidt ud i den friske luft. De seneste dage var gået med lidt for meget vin og “køren af sporet” madmæssigt, så nu skulle der lidt motion til. Målet for turen var egentlig Mariebjerg Kirkegård, og der kom jeg også over, men på vejen “faldt jeg lige over” Gentofte Sø. Der er faktisk ret så dejligt, og det kunne kombineres med, at jeg skulle den vej alligevel, og hellere gå langs søen, end oppe i trafikken.

Der var også trafik ved søen, men af en anden slags. Ænder, gæs og svaner, løbere, brødfodrene børn og et par andre cyklister. Som det ses, ligger der også huse helt ned til søen. En dejlig afstikker på en tur jeg helt sikkert nød, men som ofte før, havde jeg undervurderet, hvor hårdt det er at cykle i sådan en hede og så så langt. Men det gik!

0

2 thoughts on “Cykeltur I – Gentofte Sø

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Kæreste Deborah

    Hvor er det smukke billeder, du der har fået taget….. Man bliver helt nostalgisk jo. Minder fra min barndom dukkede op, fra barndommens Reberbanepark, hvor vi fodrede ænder og svaner, og gik tur rundt om den sø der er der….. Bagefter var det en tur til Brostrædeis, der som regel ventede, når det var med oldemor. Og var det mormor så var det andre steder…… med masser af sjove oplevelser…. og med mor og far var det med madpakken og leg….. *S*

    KH
    Helle

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.