Med STOR, STOR glæde kan jeg meddele…..

At harddisken har det fint!!! Det viste sig, at være ledningen, der åbenbart ikke har det helt godt. Jeg tænkte, ALT skulle prøves, inden jeg hidkaldte hjælp. Først prøvede jeg forskellige indgange, og der var kortvarigt forbindelse. Det gav håb, og jeg kom i tanke om, at det kunne jo også være ledningen – ikke den strømførende men en stikket mellem computer og harddisk. Det var det, og nu bliver alle fotos også ført til computeren og så skal de alle også uploades. Jeg kan dårligt udtrykke, hvor glad jeg er!!! Men det kan I selv tænke jer til. Hele mit liv ligger på den harddisk.

2 thoughts on “Med STOR, STOR glæde kan jeg meddele…..

 1. Åhhh sikke en god nyhed …. trods alt….. så behøver det ikke blive en halv bondegård, men kun en ledning/kabel mellem PC og Harddisk…. Som jeg nævnte lidt længere nede så kan jeg varmt anbefale en Dropbox herfra : http://www.dropbox.com den rummer 100 GB så der kan da være en del, og du kan jo dele dine albummer op …med underalbummer osv osv…

  Samt den kan såvidt jeg erindrer det udvides , men det koster så lidt…. jeg er ikke klar over hvor meget, da det er sønnike der har hjulpet mig i gang med Dropbox, jeg bruger den til mine regnskaber, og til billeder….. plus sønnike og jeg har husholdningsbudgettet sammen på Dropbox, så når der bliver købt ind så kan han følge med ….. og udfra det lære lidt til han selv flytter hjemmefra.

  Og ideen er også at jeg kan lægge opskrifter ind, så han kan trække dem til den tid når han flytter….. og ellers lægge små fif til ham.

  KH
  Helle

  PS….. Tak endnu engang for kigget på dine smukke billeder….. Du er en rigtig god fotograf synes jeg.

  • Ja det var virkelig en god nyhed. Jeg har brug for langt, langt mere end 100 GB, men det kan jeg så betale mig fra. Faktisk anbefalede min mors fætter (ham jeg besøgte på Thyholm) også Dropbox, så det skal jeg have fundet ud af, når jeg bliver frisk.

   Det er da en god ide, at smide lidt til sønnike, som han kan bruge og lære af. Opskrifter er der jo ellers masser af på nettet, men selvfølgelig er det dejligt med familiens interne opskrifter. Og små fif, kan man da altid bruge.

   Tak for de pæne ord om mine fotos. De er jo mig en stor glæde, og den bliver da bestemt ikke mindre af, at dele dem 🙂

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.