Hjemme


Det sidste foto jeg tog, inden jeg forlod mit ferieparadis på Thyholm – udsigten gennem de smukke træer over mod Jegindø

Jeg er hjemme igen! Kort fortalt, har jeg haft en fantastisk dejlig ferie. Første i Århus og omegn, og derefter på Thyholm. Sidste blev dog en smule ødelagt af det faktum, at jeg blev syg deroppe og så er endnu. Men vi nåede heldigvis alt vi havde sat os for inden. Så skadens omfang var til at overse. Nu er jeg smadret, og skal ind og klistre til min sofa. Når jeg får det bedre, skal I få mere fra min dejlige ferie i det Jydske!

0

5 thoughts on “Hjemme

 1. Velkommen hjem. Ude godt, men hjemme bedst! Glæder mig til at høre og se om din tur…… Rigtig god bedring, håber det hjælper med lidt afslapning i det hjemlige. Knus og kærlige tanker fra Falster.

  0
  • Hjemme er rigtig dejligt også, men jeg skal indrømme, at jeg havde svært ved at forlade både Ajstrup og Thyholm, for der var superskønt begge steder. Takkk for god bedring. Jeg håber også, jeg snart bliver frisk. Men det må tage den tid, det nu tager. Der bliver masser af fotos og fortællinger “in time” 🙂 Knus til dig også!

   0
 2. Velkommen hjem Deborah, du har været savnet, jeg var jo ikke klar over det var allerede du var afsted til Jylland….

  Jeg håber at din tur var god indtil du blev syg….. det gør mig ondt for dig at du blev syg, men jeg håber at du fik en på opleveren inden….

  Rigtig god bedring til dig

  KH
  Helle

  0
  • Tusind tak skal du have. Jo, indtil jeg blev syg, havde jeg en rigtig fin tur. Vejret var allerede i Århus og Ajstrup så flot, som havde vi selv bestilt det. Senere blev det så overskyet og regn – desværre den dag, hvor vi skulle mest. Men heldigvis nåede vi det meste, inden det gik løs. Tænk, at jeg kunne glemme, hvor smukt der er deroppe. Det gør jeg så ikke igen, for nu har jeg fotos, der kan minde mig om det, og jeg vil rigtig gerne derop igen- og så har jeg lovet en veninde, at komme derop igen. Ville gerne have mødt hende, da jeg var deroppe, men det satte sygdom en stopper for.

   0
 3. Velkommen hjem Deborah – og god bedring! 🙂
  Glæder mig til at læse mere om din tur i det jyske – har lige set en interessant udsendelse i aften fra DR 1 om Vesterhavet og fiskerbyerne deroppe.
  Mange hilsener fra Marianne

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.