Så du røgen?


Røgen fra branden, der efterlod Christian Kjærs iøvrigt før så nydelige 3-længede gård som en brandtomte

Ja, det gjorde jeg faktisk! Det var mig, der sagde til Per (mors fætter, som jeg besøgte på Thyholm), om ikke den røg, var lige vel voldsom, da vi stod på Jegindø og skuede over på Venø. Vi blev enige om, at det så meget voldsomt ud, og Per konkluderede, hvad jeg allerede havde gjort, at det ihvertfald ikke var haveaffald, der blev brændt af.

Senere, fandt vi ud af, at vi helt bogstaveligt, havde set Christian Kjær blive brændt godt og grundigt af. Nu skete der “kun” materiel skade, så derfor tillader jeg mig, at spøge en kende, men selvfølgelig, er det en alvorlig og trist ting, at hele ens hus går til i en brand.

Dette lige et lille kuriosumindlæg, jeg akkurat kan overskue, før de rigtige kommer. Jeg har det skidt. De der knive i halsen er blevet slebet i nattens løb og jeg vågnede klokken 3 og havde det mere end skidt, og jeg har det stadig ikke godt. Hoster og pruster. Øv!

1 thought on “Så du røgen?

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.