Keder du dig?


Udsigt fra Ørhøjgård, hvor jeg lige har været

Jeg tænker at vejret i dag, er sådan noget vejr, der kan få dem, der gør det – keder sig – i selvsving? Rigtig regnvejr er det her. For mig er det hyggevejr. Nu ligger jeg syg, og så er det let. Masser af varm te, og film en masse. Det synes jeg slet ikke er dumt, når nu galt skal være. Både regnvejr og syg.

Men er du typen, der sådan keder dig? Har du dage, hvor du er ved at gå ud af dit gode skind, fordi du ikke ved, hvad du skal lave? Jeg har altid været god til at beskæftige mig selv, og jeg keder mig simpelthen aldrig. Jeg har ganske enkelt for mange projekter til, at det nogensinde vil kunne være en mulighed. Og da jeg også skal slappe af, og lave ingenting (se film etc.), så er det bare ikke en mulighed. Men ved det er for mange.

Var det at kede dig, noget du gjorde som barn, og gør knap så meget nu, eller er det lige slemt eller hvordan arter det sig? Fortæl dine kedsommelige erfaringer her 🙂

[poll-id=13]

8 thoughts on “Keder du dig?

 1. Jeg keder mig, når jeg sidder i tandlægens venteværelse eller et tilsvarende sted – ellers er der vist meget længe imellem. Der er altid en håndfuld bøger, der venter på at blive læst – og så hjælper det at have en familie og gode venner, som nyder at tale i telefon – længe.

  • Hej Rasmus, og velkommen til. I venteværelset, læser jeg som regel de sladderblade jeg ellers aldrig får læst, så tiden der går også fint for mig 😉 Gider man ikke det, jo så kan jeg godt se, at tiden kan blive lidt lang. En god snak på telefonen er altid godt.

 2. Jeg keder mig af og til på mit job… hvis der ikke er noget at rive i kan tiden godt føles lang. Men aldrig herhjemme, der har jeg det nøjagtig som du.

  • Det første kan jeg godt forestille mig, men ellers regnede jeg også med, at du heller ikke keder dig 🙂

 3. Nej jeg keder mig ikke, og gør det faktisk så sjældent at jeg ikke kan huske hvornår det skete sidst.
  Jeg har altid gang i flere bøger, en til 2 film, eller serier der lige skla ses, og ellers de sædvanlige ting der skal gøres….. Så nej jeg keder mig ikke…

  KH
  Helle

  • Dejligt at høre Helle, jeg forstår altså heller ikke “koncepteet” må jeg indrømme 😉

 4. Nej, keder mig gør jeg aldrig. Jeg har alt for mange jern i ilden og alt for mange interesser – og når vejret er som nu, så hygger jeg mig bare indendøre. Og – som du siger – der skal også være tid til at lave ingenting og bare nyde det. God bedring! 🙂

Der er lukket for kommentarer.