Dropbox


Som de der læser lidt med her ved, så var jeg ved at få et mindre hjertetilfælde før ferien. Grunden var, at jeg troede, at min harddisk var stået af igen. Det mente jeg under ingen omstændigheder ikke kunne passe. Det gjorde det så heldigvis heller ikke. Men oplevelsen lærte mig, at der skulle findes en alternativ løsning, for det kan jo ske, og de har sådan nogle, som så meget andet, begrænset levetid. Helt bortset fra, at jeg heller ikke har penge til at købe mig fattig (mere fattig) i harddiske.

En netveninde havde allerede nævnt det her Dropbox, og da jeg kom til min mors fætter, fortalte han, at de også på hans job bruger det. Så var sagen ligesom klar. Det var det, jeg skulle. Nu ligger jeg jo her og “blomstre”, og jeg havde et problem med min back-up her på bloggen. Den virkede sjovt nok på horseracing.dk, men det kan være sket da jeg havde et lille hick-up for noget tid siden. Men så var tanken egentlig, at jeg bare ville afinstallere og enten installere igen, eller finde på noget andet. Og det gik da hverken værre eller bedre, end jeg fandt et plugin, der gemmer direkte på Dropbox. Så er det da så let. Så nu er det så installeret begge steder, og jeg har fået mig en Dropboxkonto. Måske du også skal have en? Du får 2GB frit, og skal du have over det, så koster det lidt. Men det er da en start.

3 thoughts on “Dropbox

  1. Som ovenstående skriver er Dropbox genial, jeg har den også og bruger den til billeder, og dokumenter …. Plus sønnike og jeg har en sammen, som vi bruger som en slags beskedboks…. vi har vores husholdningsbudget i det også….. samt andre sjove ting….. Sønnike havde/har en til lektier og han og jeg en sammen, så kan jeg ellers lave alle de mapper jeg vil i den som jeg har behov for.

    Jeg har overvejet at lave en kun til billeder som jeg så pakker med winsip, men omvendt så kan den jeg rumme det jeg har behov for….. med winzip.

    Håber du har det lidt bedre…… sender dig mange gode tanker

    KH
    Helle

Der er lukket for kommentarer.