Lakridste – nu kan du få den!

Jeg ved ikke, om det er nogen stor nyhed for andre end jeg, men jeg husker for snart nogle år siden, da en netveninde sendte mig nogle breve af den her te. Larkridsrodste fra Pickwick. Jeg er lakridsoman, så at sige at jeg var vild med teen forslår ikke helt. Trist var jeg, for fås i Danmark kunne den ikke, undtagen i glimt, hvor Netto tog et parti hjem, og så skulle man rubbe neglene, inden der var udsolgt.

Nu da jeg var i sommerhus med min veninde, så skal vi have aftenteen og hun remser op, hvilke teer hun har, og i remsen hører jeg lakridste!!! Hørte jeg rigtigt? Ja sørme gjorde jeg! Vi drak selvfølgelig lakridste. Da vi dagen efter var ude og handle i Kvickly, var de endda på tilbud, så jeg købte to pakker. Nu ved jeg så ikke, hvor de fås udover Kvickly og Kiwi, og det kan næppe kun være i Jylland de findes. Så har du hang til lakridste, kan du få din lyst stillet nu.

4 thoughts on “Lakridste – nu kan du få den!

 1. Hej Deborah

  Diverse helsekostbutikker med respekt for sig selv og de fleste Matasbutikker har da lakridsrodste …. Godt nok i løs vægt, men dog så man kan få det. Jeg har tit hos min helsekostdame købt den førhen, men blev træt af den, så har ikke drukket den i mange år…, men nu jeg ser det ….så har jeg da lyst til at drikke det igen.

  Jeg fandt et link, som kan fortælle lidt om bl a lakridsrodste :
  http://www.kunstogkaffe.dk/common/docs/teprogram.pdf

  Måske du kan få lidt gode ideer.

  KH
  Helle

  • Det er sjovt nok, for den løsning, har jeg slet ikke tænkt på! Lidt pinligt, for nu du siger det, så ved jeg da godt, at man kan købe lakridsrod! Nogengange er det indlysende åbenbart svært, men uanset løber jeg ikke tør for lakridste igen, så tak for tippet!! 🙂

Der er lukket for kommentarer.