Den meget omtalte koncert


(Foto:Universal Music)

Det har jo været svært at undgå, at høre. Take That incl. Robbie Williams, skulle have givet koncert forleden. Også jeg kan godt lide de gutter, og havde jeg haft pengene, kunne jeg godt, have været en af mange, mange skuffede fans, der måtte gå hjem skuffede.

Det er hvad det er. Folk kan da blive syge. Så kan sladderpressen digte nok så mange historier, og spekulere sig gule og grønne og helst skabe skandale, hvis muligt. Det ændre altså ikke på, at tænker man sig bare en smule om, så er det ikke en beslutning man “bare” tager for sjov havde jeg nær sagt. Det er jo latterligt at tro. Hvis de herrer tager den beslutning (uanset grund), er jeg sikker på, den er meget velovervejet.

De har også udsendt en undskyldning omrkring det hændte og hvad mangler der så. Tjah, der mangler da lige, at de også nævner, at de snarest vil prøve at planlægge en erstatningskoncert i Danmark. Det hører jeg intet om. Og det er måske det, der plager mig, hvis noget. Gør de ikke det, er det ihvertfald for dårligt. Der er jo mange hensyn at tage, men det må jo tage den tid det tager. Bedre sent end aldrig eller….?

2 thoughts on “Den meget omtalte koncert

  1. Faktisk skrev Parken på sin hjemmeside ‘det er ikke lykkedes arrangørerne at finde en ny dato for afholdelse af koncert og købte billetter kan derfor refunderes fra mandag den 25. juli’.
    Selvfølgelig er det skidesynd for dem der havde glædet sig til koncerten – men jeg er faktisk ret sikker på, at man har gjort alt hvad man kunne for, at finde en ny dato…
    Det jeg synes er værst omkring alt det her er, det had der er lagt for dagen overfor stakkels Robbie… manden kan jo godt have været syg…

    • Okay, jamen det er da også rigtig surt. Helt sikkert. Men at skrive trusler og gå fuldstændig i selvsving på den måde, hjælper jo ikke, og som jeg skriver, hvad interesse har de i dårlig omtale? I don’t get it. “Spis lige brød til” siger jeg!

Der er lukket for kommentarer.