Virus og bakterier

Er jo som bekendt ikke det samme. Jeg troede, at jeg havde en slem omgang bakterier, og frygtede egentlig lidt at have en virus. Der var lidt af hvert. Der var rester af en halsinfektion, som jeg så for en sikkerheds skyld fik antibiotika for (det er længe siden sidst faktisk) og så fik jeg recept på nogle hostestillende piller, og så fik jeg besked på også at købe noget hostesaft. Så skulle jeg være dækket ind.

Og til jer, der plejer at bruge Pectyl hostesaft, I må som undertegnede overgå til de Norske Brystdråber, for Pectyl laves ikke mere! Jeg ved ikke, hvilken skrankepave, der i sin “visdom” har fundet på det, men helt hen i hampen er det da, når skidtet er på recept! Den gode doktor Jan gav mig da helt ret, og som han sagde, det gør jo bare livet mere besværligt for os andre. Hvis man skal have det, skal det laves specielt og så er vi ude i formuer. Så glem det bare. Altså Norske Brystdråber, som også lader til at virke fint. Det var dagens update. Nu vil jeg ind og slappe heeelt af! Kan I have det godt sålænge.