Ting der tænder

En lille undersøgelse om, hvad der tænder kvinder ved mænd. Så kan man jo være enig eller man kan lade være. De skriver overraskende ting, og det vil jeg nok sige til et par stykker, men bestemt nej til andre. Du får lige min kommentar til listen, og så kan du jo sige, hvad du synes:

Ar – de frastøder mig selvfølgelig ikke, men direkte tænder mig – nej!

Sved – Hos nogle mænd og hos andre bestemt ikke og i meget afmålte doser!

Planter – At mænd har grønne fingre og tanke for miljøet. Det er ikke noget, jeg sådan især har tænkt over. Jeg har synes, det var sjovt, hvis mænd jeg kendte kunne lide grønne planter, fordi jeg selv kan – that’s it!

Gråt hår – Absolut turn-on! Eller jeg vil sige det sådan, jeg tror ikke, nogen af de mænd, jeg har tændt på, kunne finde på at farve deres hår 🙂 – det er så en tanker, der står for egen regning, men trods alt!

Briller – Det skulle give indtryk af intelligens! Hm! Nej beklager, den hopper jeg altså ikke på. Jeg har altid hadet at gå med briller og har bestemt ikke forbundet det med sexet. Læsebriller – helt fint, that’s it, men sexet – NEJ!

Er du enig med mig, eller hvad synes du?

2 thoughts on “Ting der tænder

  1. Jeg så godt undersøgelsen og studsede også…

    Det grå hår kan jeg i lighed dig godt nikke ja til… altså hvis det er gråt og tætklippet på den der George Cloony måde 🙂

    • Ja sådan en “steg” som George gad vi dælme godt støve op 😉 Men ja, underlige resultater synes jeg. Kender ikke nogen sådan umiddelbart der kan tilslutte sig tror jeg!

Der er lukket for kommentarer.