Stalden i går og vores allesammens William


William før et af sine løb, hvor han gøres klar af Iben og Susie

Dagen i går var den første i lang tid. Dels fordi jeg jo var på ferie, men så også fordi, jeg med vanlig “timing” blev syg. Det var superskønt at se alle igen. Ikke mindst min yndling Neppe, som tydeligt viste, at han var glad for at se mig også. Om han decideret har savnet mig, og om en hest kan det, ved jeg ikke, men den kan ihvertfald vise glæde over at se en. Og det gjorde han. Jeg kender ingen hest, der kan se så forkælet ud som ham. Og det bliver han så også, når jeg er der. De andre faste fik også en ordentlig tur, og det var skønt, at pusle dem igen.

Også skønt at se elle tøserne, og give en hånd hist og pist, og en tur til banen blev det også til. Men for hulen noget l….vejr for nu at sige det på dansk. Et var at det regnede, og dertil har pigerne jo regntøj, men samtidig var det så varmt, at det også var ulideligt at have på. Nå, lidt pest eller kolera, men det holdt da op til sidst.

Vi har vidst det et stykke tid, at vores William ikke skulle løbe mere væddeløb. Helt fint, han er 9 år, og han har gjort det godt. Vi elsker ham allesammen og han har været vores maskot og staldhingst i lang tid nu, og er den eneste hest, der er tilbage af dem, der var, da jeg startede i stalden forsommeren 2007. Så han er min ældste bedste ven, selvom vi ikke startede på god fod egentlig (han startede med at bide mig i venstre bryst, noget så eftertrykkeligt). Han bider stort set ikke længere. Selv hingste bliver ældre :-).

Nu når væddeløbskarieren er slut, skulle William have et andet hjem af en slags, og har således også været til salg et stykke tid. Nu er han blevet solgt. Han skal til Jylland som forædler og gøre en hel flok hopper sin opvartning. Og et bedre liv, kan vi dårligt ønske os for vores dejlige William. Men jeg tror godt, jeg kan sige, at vi alle var noget beklemte ved tanken i går. Det er altså ikke det samme uden William. Vi sender vores dejlige ven afsted med ønskerne om et godt og langt liv på grønne marker som avlshingst – og til de nye ejere: Pas godt på vores allesammens William!

0

2 thoughts on “Stalden i går og vores allesammens William

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.