Det bliver sjovere og sjovere

Jeg har den 29. maj skrevet til Bernstein for at få fødselsattest på min biologiske morfar og senere igen rykket dem for svar. Intet skete. Hm, hvad gør man så? Så måtte jeg jo ringe og høre, hvad der foregik. Da jeg således skulle finde telefonnummeret, opdager jeg, at hvad jeg i farten troede var tysk, faktisk slet ikke er tysk, det er østrisk. Tæt på den ungarske grænse. Godt nok er hjemmesiden jo på tysk, men de taler jo ligesom også tysk i østrig! Altså kan vi nu konstatere, at jeg så er en kvart polsk, en kvart østrisk, og halvt amerikansk! Det bliver sjovere og sjovere at grave i det her.

Damen, der skulle svare mig, er nu på ferie, men hvorfor hun ikke har svaret mig før, undre mig. Men ligemeget, bare jeg får svar til sidst. Det viser sig så, at fordi de kun har arkiver tilbage til 1895 (han er født 1892), så er det kirken, der skal svare mig. Så når nævnte dame kommer fra ferie, så vil jeg få at vide, hvor jeg skal få oplysningerne. Det vil jeg så prøve tålmodigt, at vente på. Tålmodighed, venten og atter venten er en stor del af det her game. Jeg er faktisk ikke helt klar over, om det er damen på kirkekontoret, der er på ferie, for den søde dame på Bernstein’s kommunekontor har lige sendt mig telefonnummer og email til kirkekontoret. Så email er smidt afsted, men jeg væbner mig så bare med tålmod.

Med hensyn til min biologiske mormor mangler jeg også svar. Der tror jeg så til gengæld, jeg har skrevet til en helt forkert adresse, så nu har jeg prøvet at skrive til den nyeligt fundne. Så må vi se.

Dødsattester, har jeg også bestilt, men grundet overflytning af arkiver fra kommunerne til Landsarkivet, så kan disse oplysninger ikke fås fra Landsarkivet før 2013!!! Har de så tænkt sig, at jeg skal vente til 2013?? Det er da ikke mit problem, at de flytter arkiver!

Nå, men fortsættelse følger….. nu skulle der vel dårligt kunne dukke mere op. Det skulle da lige være min biologiske far, som jeg ikke har fundet endnu, men jeg har en herre i Berlin, der kan være ham, som jeg skal skrive til. Så jo, der kan jo rent faktisk potentielt dukke meget mere op.

8 thoughts on “Det bliver sjovere og sjovere

  1. Spændende at høre om din slægtsforskning. Jeg slægtsforsker selv, mine aner har dog ikke været så svære at finde som end dine.
    Glæder mig meget til at følge med i din videre søgning.

    • Hej Tina, du er altid velkommen 🙂 – Tak for din søde hilsen og held og lykke. Vi får se, hvordan det går.

Der er lukket for kommentarer.