Interview på Adoptionsbloggen

Som alle der læser med her regelmæssigt vil vide, så er jeg adopteret i tidernes morgen. Her for kort tid siden opdagede jeg så Adoptionscoachen på Facebook (findes ikke længere). Trine som driver denne og har også en blog – Adoptionsbloggen, som jeg selvfølgelig også skulle se, hvad handlede om. Det var meget interessant, men der var lige en detalje, jeg måtte skrive til Trine om.

Det gjorde jeg så, og vi fik en dialog igang. Det var en helt praktisk informativ ting på bloggen, som hun endda gav mig ret i, og som siden så blev ændret. Hun spurgte, om jeg ville være interesseret i, at medvirke i et mailinterview omkring det at være adopteret. Og det var jeg da. Som mange allerede ved, ligger Adoptionssagen mig meget på sinde, og har været noget, jeg har gået meget op i altid. Nu foreligger resultatet:

Du kan klikke linket her, eller på screenshot ovenfor – Personligt interview med adopterede Deborah Thorgaard, inkl. 4 råd til AdoptionsBloggens læsere.