Staldformiddag og solskinsfrokost

Jeg vågnede før vækkeuret i morges. Klokken 4!!! Ikke lige planen. Jeg lå og småblundede til klokken så var 4.50 og så stod jeg op. Spiste lidt yoghurt og så drønede jeg og den gode cykel til stalden. På vejen tankede jeg luft til dækkene, der var lidt trætte. Utrolig forskel det gør. Så kunne jeg i endnu højere grad suse videre, og det gjorde jeg så.

Jeg var næsten den første, der kom til morgen. Men lige efter ankom træneren og jeg fodrede mens hun ordnede nogle af dagens andre gøremål – bl.a. tog hun nogle heste ud, der skulle en tur på walkeren. Snart var der mennesker og heste over det hele, ganske som det skal være, og dagen tog sin start. Endnu en travl dag, flere ture på banen, masser af hestevaskeri, fodnusseri og ikke mindst kys til og fra den dejligste Neppe – som selvfølgelig fik både æbler og polo. Jeg har en god nabo, der har masser af æbler på æbletræet og de bruger ikke, og Neppe – ja han spiser (sammen med et par andre) dem hellere end gerne. Han ELSKER æbler.

Ved middagstid, var dagens dont gjort og alle heste affordret og jeg kunne med god samvittighed sætte kursen for hjemadgående. I går inviterede far på frokost her i dag, og vi endte med at spise på Cafe Victoria. En dejlig Clubsandwich fik vi og far en øl, og jeg et glas vin. Ganske dejligt. Så tog vi en iskaffe her på altanen. Rigtig hyggeligt.

Nu er jeg træt skal jeg indrømme. Meget træt, og min ryg gør ondt. Så nu vil jeg hvile mig og nyde at det er sommervejr igen i dag. Kryds dine fingre for, at det fine vejr også er der på søndag. Det ville vi blive så glade for 🙂