Kyllingesalat med stegte peber og mandler

Jeg skulle prøve denne opskrift i dag. Jeg så den ovre på Simply Recepies – Chicken Salad with Roasted Bell Peppers and Toasted Almonds.

Jeg lavede dog lidt om på den. Ikke voldsomt, men dog en anelse. Istedet for at koge kyllingen, så stegte jeg mine inderfiletter sammen med peperfrugten på en meget varm pande og krydrede godt – løgpulver, laurbærblad, aromatkrydderi. Det blev godt, og så brugte jeg hvidvinseddike, fordi jeg ikke havde sherryeddike, hvilket garanteret også smager godt. Det er en dejlig salat, der smager godt. Jeg spiste lidt ris og nogle tomater til. Jeg var (og er) træt, så det skulle ikke være for kompliceret. Mængden blev selvsagt også reduceret væsentligt, når jeg kun lavede til mig selv. Men jo, prøv den endelig for den er meget lækker. Jeg skal ihvertfald have den igen.

1 thought on “Kyllingesalat med stegte peber og mandler

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.