Weekendstart

Himlen var en flot afslutning på en god dag. Først stille nussen rundt her. Eller rettere bar sidden lige så stille, hvor jeg fik skrevet et par breve i den evige trækken informationer ud om mit biolgoiske ophav. Men der sker da hele tiden små fremskridt. Forleden fandt jeg ud af, at min biolgiskek søsters mand bor på adressenm, jeg havde på hende i sin tid. Det betyder også, at hun formentlig selv også bor der. Ikke at jeg kan bruge det til så meget, andet end, jeg kan få skrevet endnu et navn på mit samtræ:

Nu har jeg fået noget at spise (se indlæg efter her), og selvfølgelig et bad. Jeg var i stalden til aften for en gangs skyld. Det var rigtig hyggeligt, og fik snakket og gjort det, jeg skulle også. Så langt så godt. Nu er jeg godt og grundigt brugt op, og skal ind og hvile mig. Eller rettere, jeg skal snart i seng, kan jeg mærke. Imorgen skal jeg bare være her, og hygge mig. Det holder jeg meget af. Rigtig god weekend til jer derude.