Landeforvirring – nu “kun” to

Det går godt 🙂 Jeg har jo, som vides, skrevet fra Herodes til Pilatus for at finde oplysninger om biologiske bedsteforældre i sidste omgang. Så langt så godt. Men det viser sig nu, at jeg har lavet en bommert.

Forståelig, eftersom jeg faktisk ikke er stiv i det tyske, og da slet, slet ikke udi den polske geografi. Jeg er lidt undskyldt, for der er faktisk jo en by i Østrig, der hedder Bernstein. Men det er ikke Østrig, det er en by i Polen, der hedder (Bernstein, Soldin) Soldin. Det giver også mere mening i forhold til min biologiske mormors fødested, som jo også var Bad Altheide!

Så nu vil jeg da lige smide en mail mere afsted omkring det her. Pyh! Så nu er jeg altså knap så international, som troet, men der er da stadig et par lande involveret – min biolgiske mor er så hel polsk, men født i Berlin, og min biologiske far er afro-amerikansk. Men værende født i Berlin, er det vel stadig det, “man er” – tysk. Hm, tjah, hvad tæller egentlig? Er de forvirret? Hvad tror I så snart jeg er!

0

2 thoughts on “Landeforvirring – nu “kun” to

    • Tak Mette. Ja det kan jeg, og det mere end du faktisk måske lige tror. Citat’et du så rammende bruger, blev sagt af John F. Kennedy foran Rådhuset i Schöneberg. Jeg er født i Schöneberg 🙂

      0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.