Landeforvirring – nu “kun” to

Det g√•r godt ūüôā Jeg har jo, som vides, skrevet fra Herodes til Pilatus for at finde oplysninger om biologiske bedstefor√¶ldre i sidste omgang. S√• langt s√• godt. Men det viser sig nu, at jeg har lavet en bommert.

Forst√•elig, eftersom jeg faktisk ikke er stiv i det tyske, og da slet, slet ikke udi den polske geografi. Jeg er lidt undskyldt, for der er faktisk jo en by i √ėstrig, der hedder Bernstein. Men det er ikke √ėstrig, det er en by i Polen, der hedder (Bernstein, Soldin) Soldin. Det giver ogs√• mere mening i forhold til min biologiske mormors f√łdested, som jo ogs√• var Bad Altheide!

S√• nu vil jeg da lige smide en mail mere afsted omkring det her. Pyh! S√• nu er jeg alts√• knap s√• international, som troet, men der er da stadig et par lande involveret – min biolgiske mor er s√• hel polsk, men f√łdt i Berlin, og min biologiske far er afro-amerikansk. Men v√¶rende f√łdt i Berlin, er det vel stadig det, “man er” – tysk. Hm, tjah, hvad t√¶ller egentlig? Er de forvirret? Hvad tror I s√• snart jeg er!

2 thoughts on “Landeforvirring – nu “kun” to

    • Tak Mette. Ja det kan jeg, og det mere end du faktisk m√•ske lige tror. Citat’et du s√• rammende bruger, blev sagt af John F. Kennedy foran R√•dhuset i Sch√∂neberg. Jeg er f√łdt i Sch√∂neberg ūüôā

Der er lukket for kommentarer.