Vigtigt brev til 83 kr.!!!

Ved du, hvad det koster at sende et anbefalet brev? Okay godt nok til Tyskland, men alligevel. 83 kr. koster det nu. Det var et helt almindeligt brev, i helt almindelig størrelse. Nothing fancy. De påstod på posthuset, at taksten for det anbefalede ikke var steget – det var de 72,- kr., men at det var portoen, der var. Ja det kommer mig for. Rip-off siger jeg bare!!

Nå, men det her var et vigtigt brev. Til en mand, der potentielt kan være min biologiske far. Jeg sætter ikke næsen højt efter noget. Nu har jeg ledt i SÅ mange år efter ham, så det virker helt hysterisk, at det skulle være ham, jeg fandt ved bare at kigge i den berlinske telefonbog. Men så igen, det kan jo være. Så det er altså lidt spændende. Det skulle være fremme efter 2 hverdage, så det er snart, jeg forhåbentlig ved noget. Hvis han vel og mærke svarer. Det har jeg bedt ham gøre uanset, men det er jo ikke sikkert han gør.

11 thoughts on “Vigtigt brev til 83 kr.!!!

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Puhhhhh det er for spændende, jeg krydser alt jeg kan og håber på dine vegne det bedste jeg har lært….. tænk nu hvis….. det ville bare være fantastisk. Men omvendt så er det forsøget værd at prøve, så får du om ikke andet et svar, og kan udelukke han også….. Men for pokker det må være svært for dig….

  Vi andre kan kun gætte os til det, for det er så svært at sætte sig ind i….. Vid du er i mine tanker og at mine håb følger dig.

  KH
  Helle

  • Du siger det så rammende. Og ja, det er da svært, for jo mere tid der går, jo mindre chance er der for at finde ham i live. Omvendt kan han også være død for længst. Vi må se, hvad der sker. Ihvertfald mange tak for dine håb og tanker. Meget værdsat.

   Kh D

  • Tusind tak Catarina. Ja det er meget spændende, men jeg har som sagt ledt så længe nu, og “gået forgæves” så ofte at jeg har lært at tøjle min spænding i stor grad efterhånden. Men jo jeg HÅBER da virkelig også….

  • Tusind tak. Brevet skulle være dernede efter 2 hverdage. Så hvis ellers han svarer, går der forhåbentlig ikke ret længe. Han har fået alle muligheder. Både telefon, mail og det hele. Så…. Ja fingers crossed – tak!!

  • Ja, lidt “kriller” kan ikke undgåes, selvom jeg prøver at bevare roen. Det er næsten for vildt, hvis det skal være så let, efter så mange års søgen. Så jeg regner ikke med noget, samtidig med, at jeg selvfølgelig ikke kan lade være at håbe!! En svær ballance – indrømmet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.