Et strejf af weekendsol

Det er fredag, og jeg er lige stået op, sådan mere eller mindre. Jeg mangler stadig morgenmad og alting, men oppe er jeg da. Er jeg vågen? Jo, sådan da, og mere end i går, hvor hovedet da var helt tosset. Min ryg er ihvertfald vågen, og jeg kan starte med, at lave rygøvelser. Jeg indrømmer, jeg er ikke god til det, men jeg bliver nød til at komme ind i en rutine med det, for jeg har p….ondt i den ryg så ofte, at det snart ikke er værd at tale om. Også fordi, jeg så i det mindste kan sige, at jeg har forsøgt øvelserne og så kan få lægen til at gøre noget andet end ingenting.

Ellers byder dagen netop et kort visit til lægen. Kun for at aflevere en blanket. Et kort visit i stalden skal jeg også, og så skal jeg ikke mindst have gjort lidt rent her. Senere får jeg besøg af en veninde, så det bliver hyggeligt. Ellers byder weekenden en reception, galopløb og et par veninder til middag på søndag. Så lidt handlen ind skal der også til. Jeg vil ønske jer en god weekend, gerne med sol. Her titter den lige akkurat frem nu, og må gerne blive.