Ikke lige planen

at blive syg – IGEN!! Men i formiddags, kunne jeg konstatere, at det ikke desto mindre, var hvad jeg var ved at blive. Jeg skal skåne det sartere puplikum for den sværm af eder og forbandelser, der løb over min mund i den andledning. Jeg har som bekendt lige været syg. Jeg håbede så, at jeg når jeg nåede lægen, at jeg i det mindste havde en infektion (som sidst), så jeg kunne få antibiotika. Nææh, så “heldig” skulle jeg selvfølgelig ikke være. Virus!!! Pis og sgu og så videre….! Suk!

Inden jeg var til lægen havde jeg udfyldt en indmeldelse til Nota. Så kan man, hvis man har lovlig grund, få lov at låne biblioteksbøger som lydbøger. Jeg har gyldig grund og jeg har før nævnt min sorg over ikke at kunne læse længere. Det lykkedes mig med stort besvær at læse en mikroskopisk bog her i sommer, men nej mig og læsning er ikke venner mere. Men jeg elsker bøger og det indput man får den vej, og det kan jeg få tilbage nu. Såfremt Nota godkender mig, men med lovligt stempel og underkrift fra den gode doktor skulle det vel være en formssag. Så jeg glæder mig til at kunne låne ganske specifikke bøger, som jeg selv vælger, fremfor at måtte vælge mellem et begrænset udvalg på den normale vis.

Den opståede sygdom, har væltet weekenden noget. Meningen var, at jeg skulle have et par gæster på søndag, men det har jeg aflyst. Imorgen står den på stald for en kort bemærkning. Jeg har lovet at hjælpe med en af “mine babyer” i morgen og så holder jeg det, og kan gå hjem og hvile bagefter. Senere skal jeg ned med en gave og lille hilsen til en kær galopven, der holdes reception for imorgen klokken 15-17. Alt godt får en ende, således også en i dette tilfælde, rigtig flot karriere. Og så skulle den have stået på aftengalop. Men som det forholder sig, bliver det ikke fra banen, men fra computeren, jeg ser det. Jeg ønsker jer en god weekend med bare nogen sol og ikke mindst TØRvejr og uden sygdom!

2 thoughts on “Ikke lige planen

  1. Selv om lyden på min bærbare har været pist borte i den seneste måneds tid, ja så syntes jeg, at kunne høre dine eder og forbandelser, OG forstår dig i den grad!
    Din tålmodighed afprøves sandelig ekstra meget her på det seneste, øv 🙁
    Forhåbentligt vender billedet snart, så at du kan få nydt den sensommer, som jeg er sikker på, at efteråret bringer os, og det gældende alt væsentligste punkter!
    Ønsket om en god og hurtig bedring sendes dig fra det midtlollandske, hvor solen har lyst op – nu i en times tid – for første gang i mange dage 😉

    • Tusind tak for de gode ønsker Anjoe. Desværre går det ikke bedre, så jeg fejre fødselsag alene. Det kan jeg såmænd også sagtens, men det er da træls, når man havde lagt lidt planer. Sol er der ikke meget af her, men tørt i det mindste.

Der er lukket for kommentarer.