Kære Kim….


Dagens mand – Kim Andersen på Condor, en hest han også har haft mange gode resultater på

Sådan var der mange taler, der startede i dag til receptionen. Rigtig mange mennesker var kommet for at hylde Kim Andersen, som har været jockey et helt liv, og har “levet af sin hobby” som han selv udtrykte det. Det er en stor ting, at få lov til, og noget alle jockeys værdsætter.

Man langt fra alle gør det med så stor succes som Kim. Antallet af sejre og ikke mindst klassiske sejre, er helt utroligt. Og ikke nok med det, så har Kim hele vejen ført sig frem på en sober og yderst professionel måde, som alle i den grad var enige om, at hylde og rose ham højt for. Også mennesket Kim blev hyldet som en trofast og dejlig ven, og ingen kan være andet end utrolig glad for de pæne ord, og det flotte fremmøde i dag.

Jeg kan kun sige som mange, mange andre i dag: Kære Kim, vi kommer til at savne dig, men ønsker dig ALT det bedste fremover, og tusind tak for mange dejlige oplevelser.

2 thoughts on “Kære Kim….

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.