Strandvejsstemning

Dagen i går, startede med at gribe bilen tidligt. Kursen var sat for stalden, hvor jeg havde en aftale med en hest eller to! Jeg var ikke frisk, men tænkte som så, at jeg trods alt havde bilen og således kunne tage tidligt hjem, på let vis. Og nu havde jeg lovet at være der, og så holder jeg.

Før alt det, gjorde jeg dog mig selv den tjeneste, at suse forbi vandet. Overskriften hedder jo Strandvejsstemning, men det er lidt forkert, for faktisk hedder vejen lige der Kystvejen. Noget folk faktisk ikke ved. Den gamle Strandvej er den rigtige Strandvejen på det stykke. Men anyway, så synes jeg, at nu jeg havde muligheden, så ville jeg lige forbi og se solen vågne. Det er ikke så ofte, jeg kommer den vej, da jeg jo på det ukristelige tidspunkt som regel er på vej mod stalden som ligger modsat. Tillige er jeg så enten på cykel eller med tog/bus, og så er der ikke tid eller overskud til svinkærinder. Det var der så i kraft af bilen igår, og det gode IXUS må holde for, at tøjle de værste fotoabstinenser. Og til det her formål gør det faktisk opgaven udemærket synes jeg. Men skal huske at værdsætte, det fine lige udenfor ens egen dør.

Efter de firbenede var passet og alt var forløbet godt, satte jeg kursen hjemover. En lur blev det til inden jeg gjorde kar til reception og afsked med Kim. Ikke at jeg var en dyt frisk, men det skulle jeg altså. Bagefter var der løb, som jeg ikke havde overskud til at blive og se, men jeg blev og så de to første, og så hjem til computeren.

Dagen i dag – som rigtig mange har været søde og bemærke, så er det min fødselsdag i dag. Meningen var, først stald og siden frokost med min far og til aften skulle jeg have haft to veninder her. Alt er grundet halsonde og sløjhed aflyst. Til gengæld kan jeg varme mig ved de mange (allerede) skønne, dejlige hilsener fra nær og fjern på både mail, sms og Facebook.

Senere vil jeg hygge mig ved computeren igen, for der er Svensk Derby i dag. Og så vil jeg selvfølgelig prøve at få lidt god mad, nu det er min fødselsdag, og et enkelt glas vin også måske. Dagen er ikke startet helt så godt vejrmæssigt som i går, men faktisk ser det ud til solen kommer nu. Jeg prøver at få det bedste ud af dagen, og det går også okay synes jeg. Tak til alle jer der foreløbig har været med til at gøre dagen dejlig!!

6 thoughts on “Strandvejsstemning

    • Hej Susanne, fotos er nu fra dagen før. I går var det ikke lige så flot, men så er det godt, man kan låne 🙂 Jeg havde en okay dag, selvom jeg var sløj og bare slappede af her. Det kan jeg jo rigtig godt lide. Så helt fint.

Der er lukket for kommentarer.