Langsomt…. og stor tak!

Vinder jeg kræfter og kommer mig lidt over virus. Den er der dog endnu, og nu bliver jeg altså her til den er borte. Så dagen i dag er også gået helt fredeligt. Jeg har blandt andet set “Ved du, hvem du er?” – med Peter Mygind, hvilket var meget interessant.

Dagen i går var fredelig og præget af hjemmehyggen. Meget af dagen gik med at se løb fra Sverige, hvor jeg synes der var mange fine resultater. Og ikke mindst kunne jeg lune mig ved et helt uhyrligt stort antal fødselsdagshilsener. Jeg kan ikke engang tælle dem, men alle skal have en stor tak for deres hilsen, både på sms, telefon, mail og Facebook. Sidstnævnte stod så ganske for hovedparten, men de var bestemt ikke mindre værdsat. Tusind, tusind tak til alle!

2 thoughts on “Langsomt…. og stor tak!

 1. Det er godt at du er ved at komme dig over virus – jeg håber du passer godt på dig selv!

  Sikke mange fødselsdagshilsener, du fik! Jeg er imponeret 🙂

  (Jeg tager D-vitaminer selv om det er sommer, jeg synes jeg kan mærke en forskel. – Håber du taler med en god læge, eller ser efter på NetDoktor.)

  • Tusind tak Donald, jeg passer på mig. Det er jeg desværre nødt til i højere grad end andre. Desuden er jeg så svimmel, at det giver helt sig selv lige nu.

   Du var imponeret! 🙂 Jég var mere end imponeret! Jeg var helt overvældet over alle de søde hilsener. Skønt 🙂

   Jeg har en god doktor, og desværre er mit helbred noget, der aldrig bliver anderledes, uanset hvad jeg gør. Tro mig, meget er prøvet. Jeg får også vitaminer og alting, men det ændre desværre ikke på det. Men tak for din omsorg.

Der er lukket for kommentarer.